FC Rapid se desparte de antrenorul principal, Dan Alexa, la o zi după ce s-a despărțit și de directorul general

Clubul de fotbal FC Rapid a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că se desparte de antrenorul Dan Alexa, după ratarea promovării în Liga I. Decizia vine la doar o zi după ce, tot pe site-ul clubului, a fost anunțată despărțirea de directorul general Ovidiu Burcă. 

„Clubul nostru se desparte de Dan Alexa și de Costel Ilie, cărora le mulțumim pentru perioada petrecută la Rapid și pentru dedicarea de care au dat dovadă. Dan Alexa a condus Rapidul, din postura de antrenor principal, în play-off-ul ligii secunde, echipa noastră obținând o victorie, trei remize și o înfrângere”, se arată în comunicatul FC Rapid.

Dan Alexa l-a înlocuit pe Daniel Pancu la cârma echipei, cel din urmă fiind demis în urma rezultatelor slabe.

Acum doar o zi, un alt comunicat emis de clubul Rapid a confirmat faptul că directorul general Ovidiu Burcă pleacă de la conducerea echipei. Burcă era unul dintre pionii principali care au pornit proiectul noii echipe Rapid în 2017.

„Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștiințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului. Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga”, a declarat Ovidiu Burcă.

Între timp, clubul a programat reunirea lotului pentru mâine, echipa urmând să fie coordonată pentru moment de celălalt antrenor secund, Ștefan Grigorie.

Noul sezon al ligii secunde va începe la finalul acestei luni, în week-end-ul 28-30 august, tragerea la sorți a „țintarului” urmând a avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare.

Articolul precedentFosta gimnastă Cătălina Ponor se căsătorește / Cine este viitorul soț
Articolul următorVIDEO Proteste violente în Belarus după ce alegerile ar fi fost fraudate de președintele în funcție 25 de ani