Programul DDB mai are nevoie de 3.500 de membri pentru a cumpăra clubul Dinamo

Dinamoviștii pot uită pentru câteva clipe de situația dificilă în care se află clubul iubit. Peluza „Cătălin Hîldan” a anunțat numărul de membri înscriși în Programul DDB, potrivit prosport.ro.

Potrivit anunțului făcut de către dinamoviști, Programul DDB a adunat 6.500 de membri cotizanți, la doi ani de la lansarea acestuia.

Dacă vor reuși să ajungă la 10.000 de membri cotizanți, suporterii lui Dinamo ar putea cumpăra clubul de la Ionuț Negoiță. Așadar, mai au nevoie de 3.500 de „câini” care să se alăture „haitei”, în vederea salvării echipei.

Suporterii lui Dinamo au postat un mesaj de mulțumire pe rețelele sociale, pentru toți cei care s-au alăturat cauzei din „Ștefan cel Mare” și îi îndeamnă și pe ceilalți dinamoviști să vină în sprijinul echipei.

„Le mulțumim câinilor! Cifrele acestea arată că dinamoviștii nu renunță niciodată când dau de greu. Arată încrederea voastră într-un proiect curajos. Împreună am ținut Dinamo în viață. Împreună vom salva Dinamo! Știți calea. Ea începe cu primul pas prin înscrierea pe platforma DDB, aici: www.programddb.ro. Într-o zi vom sărbători cu toții. Nici unul din voi nu trebuie să lipsească din acest proiect! În viața asta mai avem ceva de făcut!”, au scris reprezentanții Peluzei „Cătălin Hîldan”, pe pagina oficială de Facebook.

Articolul precedentRusia planifică studii clinice pentru vaccinul coronavirus în două săptămâni
Articolul următorNu tratați Italia ca pe o colonie de leproși, avertizează ministrul de externe