Mike Tyson, înapoi în ring pentru un meci demonstrativ / Cine îi va fi adversar

Mike Tyson, legendarul campion al boxului, revine în ring la vârsta de 54 de ani pentru a-l înfrunta pe Roy Jones Jr, într-un meci demonstrativ cu miză caritabilă, transmite AFP, citat de Agerpres.

Mike Tyson nu a mai boxat de 15 ani, însă în ultimele luni a revenit la antrenamente. Ultimul său meci a lăsat o imagine proastă, după ce Tyson a fost înfrânt de Kevin McBride, un sportiv cu mult mai puțină experiență.

Însă Mike Tyson se pregătește intens pentru duelul care va avea loc în Dignity Health Sports Park din oraşul Carson (California), pe data de 12 septembrie. Sala poate primi până la 27.000 de spectatori, însă dacă situația răspândirii coronavirusului se va agrava, meciul urmează să se joace cu porțile închise.

Tyson a fost primul campion mondial al greilor care a deţinut titlurile WBA, WBC şi IBF. Titlul de campion mondial a fost cucerit când avea doar 20 de ani. În total, sportivul a strâns în palmares 50 de victorii și 6 înfrângeri, pe când adversarul pe care îl va întâlni în meciul demostrativ, Kevin McBride, are 66 de victorii și 9 înfrângeri.

Articolul precedentChina împrumută un milion de dolari țărilor din America de Sud, pentru a avea acces la un vaccin dezvoltat în laboratoarele sale
Articolul următorCriteriile de identificare a pacienților bolnavi de COVID-19 și cele după care se face externarea