Mircea Lucescu este noul antrenor al Dinamo Kiev

Mircea Lucescu este noul antrenor al Dinamo Kiev. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a echipei de fotbal ucrainene, conform Agerpres.

Contractul semnat de Mircea Lucescu și Dinamo Kiev are o durată de doi ani, cu posibilitatea de prelungire pentru un al treilea an. Antrenorul a pregătit timp de mai mulți ani echipa rivală a Dinamo Kiev, Șahtior Donețk.

Mircea Lucescu are 73 de ani și de-a lungul carierei sale a fost antrenorul echipelor Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Besiktas, Zenit și Shakhtar, alături de care a câștigat de cinci ori Cupa Ucrainei, conform Gazeta Sporturilor.

În 2008, a câștigat cupa UEFA alături de naționala Spaniei. De-a lungul carierei de antrenor a câștigat 32 de trofee, ceea ce îl face să fie al doilea cel mai titrat tehnician, după Alex Ferguson.

Dinamo Kiev a încheiat ultimul campionat ucrainean pe locul al doilea, cu o diferență de 23 de puncte față de câștigătoarea Șahtior.

Articolul precedentDoar Ritter Sport poate vinde ciocolată pătrată, a hotărât Curtea Supremă a Germaniei
Articolul următorEduard Marian, fost deputat, trimis din nou în judecată de DNA / Care este valoarea prejudiciului în acest dosar