VIDEO Mike Tyson, înapoi în ring după 15 ani / Egal surprinzător într-un meci caritabil

Lui Mike Tyson i-a fost refuzată întoarcerea victorioasă în box, întrucât lupta sa cu Roy Jones Jr a fost în mod bizar marcată la egalitate la Los Angeles, scrie Sky Sports.

Tyson, în vârstă de 54 de ani, a revenit, la 15 ani de la intrarea în pensie, pentru un meci caritabil cu Jones Jr, în vârstă de 51 de ani.

Fostul campion mondial la categoria grea a depășit așteptările cu o afișare plină de viață care, totuși, nu a reușit să convingă juriul să-i acorde victoria.

Un juriu neoficial de judecători WBC era format din trei foști luptători, iar Tyson a primit un scor de 79-73 de la Christy Martin, dar Vinny Paz l-a favorizat pe Jones Jr cu un bilanț larg de 80-76, în timp ce Chad Dawson a marcat 76-76, deci o remiză după opt runde de două minute.

„Sunt ok cu asta. Am distrat mulțimea. Mulțimea a fost fericită”, a declarat Tyson pentru BT Sport Box Office.

Dar Jones Jr a recunoscut: „Nu mă atrag egalurile, dar înțeleg de ce spun că loviturile lui sunt mortale, pentru că atunci când te lovește, dacă este cu capul, cu mâinile lui sau loviturile sale cu corpulul, nu contează. Totul doare”:

„Pentru mine, am crezut că am făcut suficient, dar sunt și eu mulțumit cu tragerea la sorți. S-ar putea să trebuiască să o facem din nou”, a continuat Jones Jr. .

Tyson s-a aruncat spre adversar în ultima runda, încercând să obțină un pumn devastator, dar Jones Jr s-a ferit cu înțelepciune până la soneria finală.

Înainte de meci, mulți și-au exprimat îngrijorarea cu privire la riscurile se întorc pe ring și Tyson a insistat după aceea că este mai expus riscului decât Jones Jr.

Articolul precedentGeorge Simion (AUR) către USR: Ați votat pensiile speciale la Consiliul Concurenței / Sunteți la fel ca toți cei din Parlament
Articolul următorKlaus Iohannis, vizită la DSP Arena Națională: Până anul viitor, să terminam de tot cu pandemia / Vom continua cu explicațiile publice cu privire la vaccinare