Messi i-a anunțat pe șefii Barcelonei că vrea să plece

Lionel Messi le-a trimis prin fax șefilor Barcelonei că dorește să părăsească gratis clubul catalan, potrivit publicației TYCSports citată de Digisport. Conform Espn, șefii clubului au confirmat informația trasmisă se starul argentinian. 

Ca urmare a deciziei lui Messi, consiliul director de va reuni într-o ședință de urgență pe această temă.

În plus, potrivit Barca Digital, Messi nici nu va mai face testele medicale luni și nici la antrenamnte nu va mai merge de marți, când Ronald Koeman va conduce prima ședință tehnică.

Messi a avut și o întâlnire cu antrenorul olandez în urmă cu două zile și i-a comunicat că e tentat să plece.

În 2018, catalanii i-au mărit clauza de reziliere lui Messsi, de la 300 de milioane de euro la 700.

Messi este obligat prin contract să stea la Barca până în 2021, însă în această vară avea ocazia să plece liber la orice altă formaţie, conform unei clauze din contractul său. Pentru a pleca gratis, el ar fi trebuit să-i anunţe pe şefii clubului de decizia sa până pe 31 mai. Dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Messi și-a anunțat deja avocații să comunice Barcei că pandemia de coronavirus a amânat totul, iar asta înseamnă condiții speciale.

Septembrie 2000 este momentul în care Messi a ajuns la Barcelona, la grupele de copii și juniori. Dacă va pleca acum, s-ar împlini exact 20 de ani de la acel moment. În 2004 a făcut pasul la prima echipă a catalanilor, iar de atunci a marcat istoria clubului și a fotbalului, cu o mulțime de recorduri.

Messi a marcat 634 de goluri în 731 de meciuri pentru Barcelona, cu o medie de 0,86 goluri pe partidă. Argentinianul a câștigat 34 de trofee cu Barca, dintre care 24 locale și 10 internaționale. Pe lângă asta, Messi a obținut și 6 Baloane de Aur.

Articolul precedentNecazuri în lanț pentru Jair Bolsonaro: Fiul cel mare are COVID-19
Articolul următorLucian Bode, Ministrul Transportului, despre metroul Drumul Taberei: Mă feresc să mai fac previziuni