Mesajul celebrului fotbalist Francesco Totti a scos o tânără din comă

Ilenia Matili, tânără de 19 ani care a jucat fotbal la Lazio Roma, s-ar fi trezit din comă după ce ar fi auzit un mesaj înregistrat chiar de idolul ei, celebrul fotbalist Francesco Totti. Fosta fotbalistă a fost la sfârșitul anului trecut victima unui accident auto în urma căruia ea a intrat în comă iar prietenul ei nu a supraviețuit.

Tânăra a jucat fotbal la Lazio Roma între 2016 şi 2019, marea rivală a lui AS Roma, dar idolul său este Francesco Totti, el evoluând întreaga carieră pentru echipa din urmă.

În decembrie, la accident, Ilenia a fost lovită puternic la cap şi a fost internată în spitalul Gemelli din Roma.

Ilenia a fost trezită din comă cu ajutorul mesajului video transmis de Totti special pentru ea, rugat de un prieten să se implice în ajutorarea fetei.

Potrivit presei locale citate de Digisport bătăile inimii fetei s-au accelerat în momentul în care in salon a răsunat mesajul lui Totti: „Ilenia, nu renunţa, o poţi face, suntem cu toţii alături de tine”.

În timpul spitalizării, părinţii Ileniei i-au pus să asculte melodiile echipei AS Roma, dar se pare că decisiv în trezirea fetei a fost chiar Totti.

Articolul precedentAvion Tarom de pe ruta Antalya-Timișoara, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni
Articolul următorFOTO Monument din timpul României Mari, în memoria ostașilor căzuți în Primul Război Mondial, restaurat