FOTO: În cârje în cantonament! Antrenorul lotului olimpic de tenis de masă feminin își pregătește sportivii în ciuda oricărui impediment

Viorel Filimon, antrenorul lotului național feminin de tenis de masă, își pregătește jucătoarele stând pe scaun, deoarece în următoarele două săptămâni nu are voie să pună piciorul în pământ din cauza operației suferite recent.

Cu două zile înainte de cantonamentul de la Constanța, antrenorul echipei naționale de tenis de masă feminin a suferit o intervenție chirurgicală la rotulă și menisc la genunchiul drept.

Viorel Filimon, antrenorul lotului olimpic de tenis de masă feminin

„Nu e o mare greutate pentru mine, pentru că să supraveghezi în condițiile acestea restrictive e mai ușor decât înainte”, a declarat antrenorul.

Fetele și băieții de la loturile naționale de tenis de masă sunt deja la al treilea cantonament la mare și așteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor relua competițiile. Primul concurs oficial de după Pandemie, Superliga, va începe la 30 iulie și se termină la 2 august.

Antrenament lot olimpic tenis de masă feminin

Andrei Filimon, antrenorul băieților recunoaște că i-a fost greu să stea în casă două luni și jumătate mai ales că înainte de Pandemie era mai tot timpul plecat el în cantonamente și de la concursuri.

Antrenorii celor două loturi consideră că sportivii au în continuare un nivel bun de pregătire. „Ceea ce se învață în decursul a 10 -15 ani e greu să uiți în câteva luni, așa că ei de la primul cantonament deja sunt pe nivelul lor constant de pregătire”, declară Viorel Filimon. Lotul feminin se antrenează intens, sperând că la Jocurile Olimpice de la Tokyo va cuceri o medalie olimpică.

Antrenament lot olimpic tenis de masă feminin
Antrenament lot olimpic tenis de masă feminin

 

Articolul precedentCoronavirus: record de 614 noi îmbolnăviri, din 13.179 de teste / Numărul deceselor ajunge la 1.834
Articolul următor9 iulie 1941. Armata Română încheie eliberarea Bucovinei de Nord