Liga Națiunilor: România a fost învinsă și de Austria, scor 1-0

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de echipa Austriei cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor la fotbal.

România a suferit a treia înfrângere consecutivă, în urma golului marcat de Alessandro Schoepf (75).

În celălalt meci al serii, Norvegia s-a impus în fața Irlandei de Nord, scor 1-0 (autogol Dallas ’68).

Deşi a jucat mai bine decât în partidele cu Islanda (1-2) şi Norvegia (0-4), România s-a înclinat în faţa unei formaţii care a avut două bare şi care a aliniat o formulă cu jucători care evoluează în Bundesliga germană.

Tricolorii au construit multe faze cu potenţial periculos pentru poarta oaspeţilor, dar au fost neinspiraţi în faţa buturilor austriece, a lipsit în general ultima pasă, potrivit Agerpres.

România va juca ultimele meciuri din competiţie luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, iar pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.

România: Tătăruşanu – Bălaşa, Burcă, Toşca, Bancu – Maxim (Cicâldău ’62), Marin, Stanciu (Iancu ’83) – Deac (Pușcaș ’83), Alibec (Keșeru ’62), Mitriţă (Hagi ’76). Selecţioner: Mirel Rădoi
Austria: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger (Posch ’53), Alaba – Schopf (Ranftl ’76), Ilsanker, Bumgartlinger (Grillitsch ’76), Baumgartner – Gregoritsch (Kalajdzic ’90), Schlager. Selecţioner: Franco Foda
Articolul precedentArafat le recomandă românilor să nu-şi cumpere concedii în străinătate la iarnă
Articolul următorNicușor Dan nu mai depune jurământul vineri, astfel preluarea mandatului său va întârzia