Brandul Jordan donează 100 milioane dolari pentru susținerea comunității afro-americane

Michael Jordan și brandul Jordan au anunțat că vor dona 100 de milioane de dolari pe o perioadă de 10 ani organizațiilor care desfășoară activități de susținere a egalității rasiale. 

Brandul Jordan a postat pe rețele de socializare mai multe poze sub forma unui comunicat prin care anunță că aceștia, împreună cu legendarul baschetbalist Michael Jordan vor dona 100 de milioane de dolari pe o perioadă de 10 ani organizațiilor care desfășoară activități pentru susținerea egalității rasiale, justiție socială și acces la educație.

În „comunicat”, Jordan susține că brandul este reprezentat și din comunitatea de culoare. Brandul nu este doar un om, ci o întreagă familie, se arată în „comunicat”.

Jordan adaugă că „Viețile negrilor contează”, acesta nefiind doar o afirmație controversată. Brandul va susține comunitatea de culoare până când autoritățile vor arăta că rasismul adânc înrădăcinat în istoria americanilor, va fi total eradicat.

Articolul precedentTrump ordonă retragerea a 9 mii de militari NATO din Germania / Decizia poate provoca dezechilibre în Europa
Articolul următorIstoria zilei: Astăzi a încetat din viață marele Ciprian Porumbescu