Incidente în Buenos Aires cu forțele de ordine în timpul funeraliilor lui Maradona

Poliția argentiniană și fanii lui Diego Maradona care se aliniaseră pentru a ajunge la sicriul cu trupul neînsuflețit al legendei fotbalului s-au ciocnit joi în timp ce autoritățile au încercat să oprească accesul în Casa Rosada, palatul prezidențial, relatează Reuters.

Incidentele din interiorul palatului prezidențial au forțat joi autoritățile să scoată sicriul lui Maradona dintr-o capelă, în timp ce au izbucnit ciocniri cu poliția pe străzile din jur, potrivi AFP.

Transferul sicriului într-un alt loc a fost confirmat către AFP de o sursă guvernamentală, imediat după ce autoritățile au anunțat prelungirea cu trei ore a privegherii, care precede înmormântarea vedetei argentiniene.

Ulterior, cortegiul funerar a plecat spre cimitirul unde va fi înmormântat Maradona, familia dorind ca aceasta ultimă etape a funeraliilor să se desfășoare doar în cadrul familiei.

Articolul precedentCurtea Supremă a SUA a decis că închiderea lăcașelor de cult este ilegală / Cum s-a schimbat balanța de putere de la numirea lui Barrett
Articolul următorMinistrul Agriculturii, Adrian Oros, are COVID-19