Ilie Dumitrescu l-a atacat pe Gigi Becali după remiza obținută de FCSB

Fostul mare internațional l-a criticat în direct pe finanțatorul FCSB-ului, dupa egalul echipei în compania celor de la Gaz Metan Mediaș, potrivit digisport.ro.

Expertul Digi Sport a decis să-i transmită un mesaj clar lui Gigi Becali, omul care decide tot la vicecampioana României. Fostul mare jucător al Stelei a făcut chiar o comparație cu CFR Cluj, grupare aflată aproape de al treilea titlu consecutiv în Liga 1.

”Sunt lucruri de neacceptat la un club de nivelul ăsta. Dacă ne uităm la CFR, în afară de problema asta a lui Arlauskis, care nu și-a prelungit contractul, care e un caz izolat, observăm un lot de 26 de jucători supervaloroși. Uitați ce bancă solidă a avut la Botoșani. Oricare putea fi titular! Și ce vedeam azi pe bancă la FCSB… ”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

De asemenea, Ilie Dumitrescu a reproșat și tratamentul la care este supus Adrian Petre, care nu prea prinde prima echipă.

Articolul precedentRestructurarea sistemului bancar continuă
Articolul următor23/24 iunie 1950 – 70 de ani de la răscoala anticomunistă din Țara Vrancei. 15.000 de oameni împotriva regimului comunist și nici un gest al statului român pentru cinstirea memoriei lor!