Fosta gimnastă Cătălina Ponor se căsătorește / Cine este viitorul soț

Fosta multiplă campioană la gimnastică, Cătălina Ponor, a anunțat prin intermediul unei postări pe rețeaua de socializare Instagram că se căsătorește. Viitorul soț este regizor Bogdan Jianu, cu care este într-o relație din 2018.

„Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! Am spus DA omului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții”, a spus Cătălina Ponor însoțind spusele cu o poză a inelului primit de la partener.

Cătălina Ponor, în vârstă de 32 de ani şi Bogdan Jianu, în vârstă de 50 de ani, sunt într-o relaţie din 2018, dar susțin că se cunoscu încă din 2006, potrivit News.ro.

Tripla medaliată la Jocurile Olimpice s-a retras din activitate în 2017, anunțul fiind făcut chiar în timpul Campionatului Mondial, potrivit Știrile Pro TV.

Articolul precedentFOTOGALERIE Sovata, o stațiune frumoasă, foarte aglomerată în weekend-uri, unde distanțarea fizică este imposibilă
Articolul următorFC Rapid se desparte de antrenorul principal, Dan Alexa, la o zi după ce s-a despărțit și de directorul general