Gerard Houllier moare la vârsta de 73 de ani

Fostul manager al echipei Liverpool și antrenor al naționalei Franței, Gerard Houllier, a murit, scrie Sky News, citând presa franceză.

Houllier, în vârstă de 73 de ani, care a condus și Aston Villa, Olympique Lyonnais și Paris St Germain, a încetat din viață după o operație cardiacă la Paris, a anunțat L’Equipe.

Se stie ca acesta avea probleme cu inima și a fost operat pe cord deschis în octombrie 2001, timp de 11 ore, în perioada în care o antrena pe Liverpool, după ce a suferit un infarct în timpul partidei cu Leeds.

Houllier a renunțat la cariera în 2011, când era la Aston Villa, după ce a acuzat din nou tulburări cardiace, iar medicii au insistat că trebuie să renunțe la antrenorat.După aceea, francezul a jucat un rol important în dezvoltarea mai multor cluburi, precum RB Leizpig, Salzburg și New York Red Bulls și a fost un consilier pentru Jean-Michel Aulas, președintele lui Lyon.

Fostul atacant al Angliei, Michael Owen, care a jucat sub conducerea lui Houllier la Liverpool, a scris pe Twitter: „Absolut îndurerat să aflu că vechiul meu antrenor, Gérard Houllier, a murit din păcate. Un mare manager și un om cu adevărat bun”.

Articolul precedentCiolacu, după consultări: Un guvern de uniune națională este cea mai bună soluție, condus de Rafila
Articolul următorDeputatul Luminiţa Jivan, trimisă în judecată de DNA