Federația Română de Baschet a anulat sezonul competițional 2019/2020

Federația Română de Baschet a anulat sezonul competițional 2019/2019 în Liga Națională de Baschet, masculin și feminin, dar și Liga I. Decizia a venit marți, 19 mai, după ce Consiliul Director a constatat imposibilitatea reluării competițiilor, arată Baschet.ro

S-a decis menținere ierarhiilor din clasamentele înregistrate la data de 9 martie, momentul suspendării sezonului, fără a se decerna, însă, titlul de campioană.

În Liga Națională de Baschet Masculin, U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea aveau același record, 15 victorii și 3 înfrângeri. BC CSU Sibiu se afla pe a treia treaptă a podiumului cu 12 victorii și 7 înfrângeri.

În Liga Națională de Baschet Feminin, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe era lider solitar cu 13 victorii și o singură înfrângere. CSM Satu Mare și FCC Baschet Arad completau podiumului.

Consiliul Director recomandă tuturor cluburilor să încerce încheierea pe cale amiabilă a contractelor pentru a se evita litigiile salariale. Prezenta decizie intră în vigoare din 22 mai 2020 iar cluburile au posibilitatea de a-și rezolva toate aspectele organizatorice în 72 de ore.

Articolul precedentDSP Suceava a rămas fără conducere
Articolul următorFlorin Cîțu a anunțat principalele proiecte din planul de relansare a economiei. Când se va finaliza autostrada Sibiu-Pitești