FC Barcelona redeschide facilitățile din jurul stadionului

FC Barcelona a anunţat că va redeschide, începând de luni, facilităţile din jurul stadionului Camp Nou. Este vorba despre muzeul, magazinul oficial al clubului şi birourile de asistenţă aflate la marginea arenei. Cei care doresc să viziteze aceste locuri trebuie să respecte distanțarea socială și să poarte măști. Agenția EFE notează că patinoarul va rămâne în continuare, închis urmând ca acesta să fie redeschis, cel mai probabil, în septembrie.

Pandemia de COVID-19 a provocat pierderi financiare substanțiale. Potrivit jurnaliștilor de la Marca,  FC Barcelona pierde 3.3 milioane de euro pentru fiecare meci care nu se mai joacă în această perioadă. În Spania se preconizează că fanii vor putea reveni pe stadioane tocmai în toamnă.

Nou Camp este cel mai mare stadion de fotbal din Europa, cu o capacitate de 99 354 de locuri.  Este recunoscut și pentru atmosfera electrizantă din timpul disputării meciurilor. Numele său oficial —Estadi del Futbol Club Barcelona— se traduce Stadionul FC Barcelona, deși este cunoscut mai ales sub numele Camp Nou de către fanii din întreaga lume

 

Articolul precedentNicuşor Dan: Programul de testare e inutil / De ce stă Firea mai bine în sondaje
Articolul următorStudiu: De ce este IQ-ul în scădere în țările industriale avansate din Europa