Adrian Bumbescu, atac devastator la adresa lui Helmuth Duckadam

Este fierbere mare în echipa care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986. Steliștii se atacă între ei! Necruțător cu fundașii adverși, Adrian Bumbescu îl pune la punct si pe Duckadam. Spune că fostul său coleg îi înțeapă pe cei de la CSA Steaua ca să-și justifice salariul pe care îl primește de la Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

După contrele avute cu Emerich Jenei, antrenorul Stelei din 1986, echipă care a castigat Cupa Campionilor Europeni, fostul fundas de fier al roș-albaștriloir îl atacă și pe Helmuth Duckadam, supranumit „eroul de la Sevilla”,.

Astfel, Bumbescu a fost surprins intreband ironic: „Nu trebuie să motiveze și el banii pe care îi primește de la Becali?”

„Eu nu am nimic cu Helmuth, chiar îl respect, dar nu trebuie să motiveze și el banii pe care îi primește de la Gigi Becali ? El nu trebuie să uite că ia pensie militară, a fost militar. Nu suntem certați, vorbim, dar trebuie să își motiveze și el cumva aparițiile la televizor, să dea în CSA Steaua ca să justifice banii pe care îi încasează de la club”, a declarat Adrian Bumbescu la Realitatea tv.

 

 

Articolul precedentAdmitere liceu 2020, calendarul oficial
Articolul următorGrecia a redeschis cafenelele şi restaurantele, pregătindu-se pentru sezonul de vară