Vlad Voiculescu (PLUS) demonstrează că primarul sectorului 6 din Capitală folosește conturi false de Facebook pentru susținerea candidaturii

Vlad Voiculescu, candidat PLUS la Primăria București, demonstrează într-o postare pe Facebook că primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, folosește conturi false de Facebook, cu poze luate din Rusia, pentru a susține propria candidatură. 

„Domnul primar Mutu, de la Sectorul 6, nu a mai găsit susținătoare prin sector și probabil nici prin alte părți ale României, așa că a apelat la conturi false ale unor domnișoare de prin Rusia probabil”, spune Vlad Voiculescu în postarea sa.

El arată că, la o căutare cu Google Lens a pozelor de pe conturile false care l-ar susține pe Gabriel Mutu, acestea fac legătura cu un site din Rusia. Pozele de profil de Facebook ale susținătoarelor sunt luate de pe siteuri de stockphoto, adică poze care pot fi reutilizate în scopuri comerciale, fie plătind pentru ele, fie utilizându-le gratuit.

În ultimele postări, domnul primar le și mulțumește pentru susținere.

„Dacă vedeți postări ale susținătoarelor edilului în mediul online, înainte să le citiți întrebați-vă câți bani plătiți din buzunarul dumneavostră pentru falsa promovare”, conchide Vlad Voiculescu.

“Sovieticele domnului Mutu”Domnul primar Mutu, de la Sectorul 6, nu a mai găsit susținătoare prin sector și probabil…

Publicată de Vlad Voiculescu pe Miercuri, 19 august 2020

Articolul precedentMihai Trăistariu este plătit să cânte la un concert cu sala goală în cadrul Zilelor Comunei Checea
Articolul următorAlimentele ce conțin cantități ridicate de grăsimi hidrogenate, interzise în România / Legea a fost promulgată