Timișoara: Fritz câștigă primăria

Dominic Fritz (USR) are peste 20% în fața lui Nicolae Robu (PNL), potrivit numărătorii parțiale a voturilor pentru Primăria Timișoarei, conform g4media.

După o oră și jumătate de la închiderea urnelor de vot și începerea numărătorilor paralele Nicolae Robu (PNL) și-a recunoscut înfrângerea. Acesta a recunoscut că este o diferență mare între el și candidatul USR-PLUS, Dominic Samuel Fritz.

Cu câteva zile înainte de vot, situația părea echilibrată între actualul edil, Nicolae Robu și candidatul USR-PLUS, Dominic Fritz. Ultimul este născut în Germania, dar locuiește de mai mulți ani în Banat și vorbește perfect limba română.

„Am pierdut, este voința timișorenilor, diferența este mare. Comparând numărul de voturi, diferența este surprinzător de mare, nu o pot spune în procente. Am considerat că va fi un scor strâns și am fost optimist până în ultimul moment, dar diferența este mare, ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele. Dezvoltarea în forță nu a dat satisfacție. Vă spun sincer că dacă ar fi fost să aleg dacă aș pierde la o diferență mică sau una mare, aș fi ales să pierd la o diferență mare”, a declarat Nicolae Robu.

Articolul precedentReacții ale oamenilor politici după anunțarea rezultatelor
Articolul următorPiedone a câștigat sectorul 5 al Capitalei