Simion, AUR, în Parlament: Deschideți școlile și restaurantele / Români, refuzați să mai plătiți impozite

Copreședintele AUR, George Simion,  a ținut un discurs inedit în Parlamentul României cerîndu-le guvernanților să redeschidă școlile și restaurantele, dar a făcut și un apel la români să nu mai plătească ”biruri” care îi vor ”îndatora și mai mult”.

„Mesajul meu de astăzi este pentru poporul român – restaurantele din Parlament sunt deschise. Tot sectorul HoReCa trebuie deschis. Voi, poporul român, sunteţi amendaţi dacă purtaţi masca un pic mai la stânga sau la dreapta, suntem ameninţaţi, bătuţi, iar aici la ora 2.00 noaptea se vota abuziv conducerea Camerei Deputaților și stăteau unii lângă alții ca hienele să atace ciolanul. Azi am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe oră. Îi mulţumim domnului Cîţu pentru acest lucru. Popor român, e timpul să redeschidem şcolile. Asta cerem noului Guvern”, a declarat George Simion.

Despre impozite și taxe

„Banii voştri şi România împărţită ca o pradă. Vă doare. Ştiu că vă doare. O să vă doară din ce în ce mai rău. Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, să mai plătiţi taxe. Oricum, ne vor îndatora cât de mult pot ei. Oricum, banii voştri vor ajunge să fie furaţi. Luptaţi să redeschidem afacerile, şcolile. Nu mai acuzaţi străinii că ne taie domnitorii şi intimidează ţara cu guverne provizorii. Eu atât aş vrea să vă arăt şi să vă bat obrazul – oare unde au fost românii când era tăiat Mihai Viteazul?”, a adăugat Simion.
Articolul precedentMembrii Guvernului Cîţu au depus jurământul de învestitură
Articolul următorMăștile anti-Covid ”pot bloca” 99,9% din picăturile mari de risc (studiu)