Senatorul PSD, Robert Cazanciuc, prezintă „cartea neagră” a guvernării PNL și anunță depunerea moțiunii de cenzură

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a susținut astăzi la prânz o conferință de presă la sediul PSD în care a anunțat că moțiunea de cenzură împotriva guvernului PNL va fi depusă, prezentând „cartea neagră” a guvernării în timpul pandemiei.

„Am anunțat deja intenția depunerii moțiunii de cenzură și astăzi prezentăm „cartea neagră” a guvernului”, a spus Robert Cazanciuc.

Senatorul PSD susține că această „carte” a fost elaborată de experții din PSD.

Câteva dintre erorile guvernului și ale președintelui Iohannis în timpul pandemiei, potrivit „cărții negre” prezentate de Cazanciuc:

  • Mesajul inițial privitor la pandemie. Pe 27 februarie, președintele Iohannis scria pe Facebook: Nu există niciun motiv de panică. Infecția cu acest virus provoacă simptome ușoare, este ca o răceală.
  • Incapacitatea realizării testării în masă, luării măsurilor concrete.
  • Exemple negative prezentate de cei aflați la guvernare: petrecerea lui Orban, petrecerea privată a lui Rareș bogdan, ședințele de guvern ale lui Costel Alexe, Ministrul Mediului, toate fără măsuri de protecție.
  • Scandalul de corupție de la Unifarm, secretizarea contractelor de achiziții de măști și combinezoane, toate care au îmbogățit apropiați ai guvernului.
Articolul precedentIncendiu devastator într-un bloc din Cehia / Cel puțin 11 morți și 10 răniți
Articolul următorBilanț coronavirus: Puține teste, multe persoane confirmate / 41 de noi decese, la 4 dintre acestea nu existau comorbidități