Reacție Noua Dreaptă: Tot ce aruncăm noi ia USR-ul

Șeful Partidului Noua Dreaptă, avocatul Tudor Ionescu a avut o reacție la atacurile venite din presă, referindu-se la articolul privind caracterul fascist sau extremist.

Este vorba despre un articol privind candidatul USR – PLUS Iași, Cristi Berea. Astfel, Tudor Ionescu admite că acesta a fost membru Noua Dreaptă, aderând în anul 2003, pe când avea 17 ani.

Totodată, acesta mai afirmă că:  Faptul ca ceea ce Noua Dreapta arunca, USR se grabeste sa adune pe faras nu ne mira, este si cazul fostilor Consilieri Locali Crisan Cristian-Petru si David Steop din judetul Arad carora Partidul Noua Dreapta le-a retras sprijinul politic si a doua zi au fost „adoptati” de USR care de multi ani isi dorea sa aiba Consilieri in Vladimirescu, cea mai mare comuna din judetul Arad”.

„Partidul Noua Dreaptă este partidul naționaliștilor români, al tuturor celor care consideră că a-ți iubi țara nu este o rușine ci o virtute. Al tuturor celor care consideră că fiecare popor trebuie să-și cultive valorile naționale, să-și păstreze identitatea prin limbă, tradiții și
religie, să le transmită mai departe generațiilor viitoare”, mai precizează Ionescu

Articolul precedentRiseproject: O loja masonică controlează de 15 ani sectorul 6
Articolul următorRăzvan Tomescu, jurnalist sportiv la Radio România Actualități, a murit din cauza Covid-19