Rareș Bogdan: Am votat pentru renaștere după 30 de ani de chin, pentru ca țara să arate ca în perioada interbelică

Europarlamentarul Rareș Bogdan și-a exprimat dreptul la vot în jurul orei 10:30. Acesta susține că a oferit votul pentru „o renaștere după 30 de ani de chin”, pentru ca țara „să redevină ceea ce era în perioada interbelică”.

„Am votat pentru o țara care își primește toți cetățenii, pentru pactul asumat pentru președintele Iohannis”, și-a început declarația europarlamentarul.

„Am votat cu gândul la nopțile petrecute în stradă în 2017 și gazul în ochi din 10 august 2018. Am votat pentru o Românie unde cetățenii să se întoarcă acasă. Am votat pentru o renaștere după 30 de ani de chin”, a continuat Rareș Bogdan.

„Dacă românii nu votează, este greu să existe o schimbare. România trebuie să redevină ce a fost în perioada interbelică”, conform lui Rareș Bogdan.

În ceea ce privește cozile la vot în condițiile de pandemie prezente, Rareș Bogdan a declarat: „Am văzut că oamenii păstrează distanța. Oamenii au fost extrem de buni, au avut răbdare. Românii nu au de ce să se teamă, riscul nu este mai mare ca într-un magazin sau farmacie”.

Articolul precedentAlexandru Rafila: Am votat pentru profesionalism, responsabilitate și modestie / Avem nevoie de experți în parlament
Articolul următorNicușor Dan după ce a votat: Nu mi-aș mai dori să văd în parlament protecție pentru hoți