Vicepremierul Raluca Turcan consideră că demisia ministrului Bode ar fi o exagerare

„S-a exagerat destul de mult”, spune Raluca Turcan referindu-se la accidentul pe care ministrul Transporturilor, Lucian Bode, l-a avut acum câteva zile pe DN7. Potrivit vicepremierului, ministrul nu a avut nicio vină în ceea ce privește producerea accidentului, notează Agerpres.

Raluca Turcan susține că, având în vedere că ministrul circula cu o mașină a Serviciului de Protecție și Pază (SPP), se afla pe bancheta din spate și dormea, poate fi absolvit de orice vină.

Deși reacția publică la accidentul mașinii în care se afla ministrul este una negativă, dat fiind că autoturismul circula cu viteză, cu girofarul pornit și depășind periculos pe mai multe sute de metri, Turcan a declarat că acestta nu este un motiv suficient pentru a-și da demisia.

Ca reacție la accident, PSD a cerut demisia ministrului Transporturilor, iar USR a cerut clarificări cu privire la deplasarea sa în regim de urgență pe contrasesns.

Citește și:

Iohannis consideră că ministrul Bode nu trebuie să-și dea demisia / Nu se poate compara cu Oprea-Gigină

VIDEO: Accidentul auto făcut de mașina ministrului Bode: sirene, viteză mare și tot drumul pe contrasens

 

Articolul precedentMitică Dragomir încasează trei pensii de la stat în valoare de 206.400 de lei / Câți beneficiari de pensii speciale sunt în România
Articolul următorA murit șeful Secției Neurologie a Spitalului Universitar din Capitală / Medicul era infectat cu SARS-CoV-2