VIDEO Poliția s-a sesizat după ce primarul din Sângeorz Băi și-a filmat fiica ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile sus, ca pedeapsă

Primarul orașului Sângeorz-Băi care candidează din partea PNL pentru un nou mandat, Traian Ogâgău, a intrat în atenția poliției locale după ce și-a filmat fiica în timp ce o pedepsește ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului. Ogâgău a postat în replică un video pe o rețea de socializare unde recunoaște că el a filmat totul, dar spune că „imaginea fetiței lui este terfelită prin metode marca PSD”.

Imaginile din videoclip sunt blurate, dar se poate auzi dialogul dintre edil și fiica sa. Videoul ar fi fost filmat în iarna trecută chiar de primar, aflat la ski împreună cu familia.

”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, spune fiica primarului, în timp ce acesta o obligă să spună că „va face exerciții și va citi”, că „ce a făcut astăzi a fost ieșit din comun” și „că este cea mai obraznică fată din hotel și de acum va fi cuminte”.

Fata repetă după tatăl ei „nu mai sunt o fițoasă, nu mai sunt o figurantă, mă fac fată cuminte”, în timp ce stă dezbrăcată cu mâinile întinse deasupra capului.

Într-o înregistrare postată pe Facebook după publicarea imaginilor, Ogâgău recunoaște că el a făcut filmarea în timp ce era cu familia la ski în vacanța de iarnă. Cu toate acestea, edilul consideră că folosirea unor imagini cu familia lui „denotă faptul că (adversarii politici) sunt disperați” și „folosesc metode PSD pentru a manipula cetățenii”.

El a adăugat că „în viața personală nu se poate băga nimeni” și că adversarii politici „nu luptă cinstit” în campania electorală.

Între timp, conform Gazeta de Bistrița, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție din Bistrița-Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public.

Articolul precedentUNICEF și Salvați Copiii: Pandemia a făcut ca numărul de copii care trăiesc în sărăcie să crească cu 150 de milioane
Articolul următorVatman împușcat în București de un șofer al unui bolid de lux