Poliția a sigilat sediul neoficial de campanie al lui Dan Tudorache: Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local, au fost găsite 473 de procese-verbale

Poliția face cercetări in rem pentru infracțiunea de falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale în urma acuzaţiilor de fraudă la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, iar în acest caz luni au fost audiate la Secția 4 Poliție 8 persoane.

„Ieri, s-a primit un apel la 112 prin care se anunța că din incinta Biroului Electoral Sector 1 a ieșit un bărbat cu un număr mai mare de procese-verbale de la secții de votare din sectorul 1. Politia care a mers la fața locului a găsit acolo mai multe persoane, membri ai unor formațiuni politice. Aceștia și bărbatul respectiv au fost duse la audieri”, a spus comisarul șef Ionuț Dana., potrivit HotNews.ro.

El a mai spus că asupra bărbatului respectiv au fost găsite 473 de procese-verbale de la secții de votare, dar nu a putut preciza dacă erau documente originale, spunând că se fac cercetări pentru a stabili autenticitatea acestora. Întrebat cine e acel bărbat, comisarul de Poliție a spus că este membru al unui partid politic, candidat pentru o funcție de consilier.

Dan Tudorache a răspuns marți acuzațiilor privind candidatul PSD pentru consiliul local surprins cu mai multe procese verbale asupra sa, susținând că, de fapt, era „un curier care avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie”.

Articolul precedentCraiova, lovitură pentru Olguța Vasilescu: USR – PLUS vrea să facă majoritate cu PNL în Consiliul Local
Articolul următorPapa Francisc recuperează cheile visteriei și accelerează reforma finanțelor Vaticanului