Nicușor Dan după ce a votat: Nu mi-aș mai dori să văd în parlament protecție pentru hoți

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a votat în jurul orei 11:00 pentru alegerile parlamentare. Acesta nu și-ar mai dori să vadă ”protecție pentru hoție” în parlament, dar și-ar dori colaborare eficientă cu autoritățile centrale.

„Am votat pentru dezvoltarea României și Bucureștiului. România și Bucureștiul au o oportunitate extraordinară, dat fiind miliardele venite de la UE”, a declarat Nicușor Dan.

„Am votat pentru colaborare și pragmatism. E foarte important să existe o colaborare cu autoritățile centrale. Urmează câțiva ani fără alegeri și este vitală o colaborare între autoritățile locale și cele centrale”, a punctat primarul Capitalei.

„Am votat pentru justiție și un parcurs european corect al României”, a mai spus Nicușor Dan.

„Îndemn toți cetățenii să voteze pentru că este vorba de viața lor aici. Îi îndemn să voteze cu capul, deși suntem emoționali fiind un popor latin, și să se gândească care este cea mai bună formulă de guvernare”, a mai adăugat primarul Bucureștiului.

Întrebat ce nu și-ar dori să vadă în parlament, Nicușor Dan a răspuns: „Nu mi-aș mai dori să văd în parlament protecție pentru hoți. Asta înseamnă că multele mecanisme din țară nu funcționează. Românii se simt neîndreptățiți și tind să plece din țară”.

Articolul precedentRareș Bogdan: Am votat pentru renaștere după 30 de ani de chin, pentru ca țara să arate ca în perioada interbelică
Articolul următorMilioane de oameni au primit ordinul de a rămâne case în California după o explozie a cazurilor de COVID