Nicușor Dan, după ce a fost șicanat de Aurelian Bădulescu: Nu mă las intimidat de subordonații politici ai primarului Firea

După ce a fost împiedicat vineri de viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu să discute cu presa pe trotuar, în Prelungirea Ghencea, social-democratul vorbind permanent peste el și contrazicându-l de fiecare dată când candidatul susținut de forțele de dreapta o critica pe primărița orașului, Gabriela Firea, Nicușor Dan spune că este surprins și dezgustat de modul în care întelege primarul Gabriela Firea să-și conducă campania și spune că nu se va lăsa intimidat.

”Gabriela Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD – agresiv, arogant și laș. Gabriela Firea datorează scuze bucureștenilor pentru că a încercat să transforme în circ o evaluare civilizată și argumentată. În același timp, vreau să-i transmit foarte clar primarului PSD Gabriela Firea că nu mă las intimidat de subordonații politici pe care îi mobilizează contra mea. Sunt convins că am alături de mine marea majoritate a bucureștenilor, care condamnă cu certitudine acest mod de a face politică – violent, jignitor și dezinteresat în raport cu problemele reale ale Capitalei.”, spune Nicușor Dan.

Candidatul unic al dreptei mai spune că Firea încearcă prin aceste metode să evite o dezbatere reală despre bilanțul său la conducerea Capitalei.

”Tot bruiajul Gabrielei Firea nu va reuși însă să acopere bilanțul negativ al celor 4 ani în care PSD a condus Bucureștiul. Cu primarul PSD Gabriela Firea, RADET a intrat în faliment, poluarea a atins cote alarmante (pentru care România a fost condamnată la Curtea de Justiție a UE), traficul s-a înrăutățit, companiile municipale au făcut un dezmăț pe bani publici, fondurile europene pentru proiecte esențiale au rămas accesate.”, spune Dan.

Articolul precedentOMS: „Nu se termină decât când COVID-19 dispare din orice colț al lumii”
Articolul următorMarcel Ciolacu: PSD e în sondajele noastre la 29%, iar PNL la 35%