Marius Bodea, fost deputat PNL, devine „oficial membru USR-PLUS” / Care este motivul plecării sale din PNL

Marius Bodea, deputat PNL, s-a înscris în USR. Fost președinte al Oragnizației Municipale Iași a PNL, Bodea a anunțat marți că este „oficial membru al Uniunii Salvați România”, transmite Agerpres.

Fostul deputat PNL a făcut anunțul prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook. Din postare se înțelege că decizia a fost luată după ce în PNL a fost acceptat Mihai Chirică, actualul primar al Iașului, care deține o serie de proprietăți imobiliare îndoielnice. Un comunicat al USR-PLUS a făcut public încă din 19 iunie faptul că Marius Bodea este candidatul alianței pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași.

În anul 2016, Marius Bodea a candidat la alegerilor locale pentru funcția de primar al Iașului, însă a piedut în favoarea lui Mihai Chirică. În luna februarie 2020, Marius Bodea declara că în acest an va fi candidatul PNL pentru Primăria Iași, însă câteva zile mai târziu, PNL l-a nominalizat pe rivalul său, Mihai Chirică, pentu a candida la alegerile locale din acest an. Imediat după acest lucru, Marius Bodea a anuțat că se retrage din PNL.

Articolul precedentAlianța USR-Plus vrea amânarea alegerilor și consultări cu președintele Iohannis
Articolul următorThomas Pesquet va fi primul astronaut european dintr-o misiune pe naveta SpaceX