Ludovic Orban: Mai avem 2 capitole nefinalizate în programul coaliției /  Vom vedea dacă guvernul va fi investit pe 27 decembrie

Aflat la Palatul Parlamentului, liderul PNL Ludovic Orban a susținut o scurtă declarație în care a vorbit despre discuțiile în coaliția de dreapta și posibilitatea ca noul guvern să fie investit până de Anul Nou.

Orban a început prin a spune că este „o adevărată onoare să reprezint cetățenii români încă 4 ani în Parlament”. „Îi voi reprezenta cu credință, dedicare, și tot profesionalismul posibil”, a continuat acesta.

Liderul PNL a mai declarat că „programul coaliției are încă 2 capitole nefinalizate. „Mai sunt puncte nearmonizate, dar vor fi rezolvate”, susține Ludovic Orban.

„Propunerea PNL din programul de guvernare este să se țină cont de anumiți factori când este vorba de mărirea salariilor din sistemul bugetar”, a răspuns Orban unei întrebări a jurnaliștilor.

„Am încredere în toți parlamentarii PNL, USR-PLUS și UDMR că se vor ține de punctele stabilite la negocieri. Am încredere în moblizarea tuturor”, este încrezător viitorul președinte al Camerei Deputaților.

„Trebuie să finalizăm negocierile și cu minoritățile, ei fiind un grup foarte important în coaliție”, anunță Orban.

„După finalizarea negocierilor, voi convoca Biroul Politic Național pentru a vota miniștrii. Vom vedea dacă guvernul va fi investit până în 27 decembrie”, încheie Ludovic Orban subiectul coaliției de dreapta.

„Nu i-am solicitat lui George Simion să voteze coaliția. Am discutat cu el pe holurile Parlamentului despre reprezentare în comisiile parlamentare”, a răspuns Orban unei întrebări cu privire la discuția avută cu liderul AUR pe holurile Palatului Parlamentului.

Articolul precedentCum ne programăm pentru vaccinarea anti-Covid și ce rol vor avea angajatorii în acest proces – Valeriu Gheorghiță
Articolul următorRaed Arafat despre noua tulpină coronavirus din Marea Britanie: Vom avea astăzi sau mâine un punct de vedere oficial al României