Kim Jong-un este în comă, iar sora sa va prelua puterea, susține un diplomat sud-coreean

Un diplomat sud-coreean susține că liderul Kim Jong-un ar fi în comă de mai multe luni și că aparițiile sale sunt falsificate, sara sa pregătindu-se deja să preia puterea, potrivit TheSun.

În vârstă de 36 de ani, dictatorul a fost văzut foarte rar în apariții publice în acest an și se suspectează că s-ar afla „într-o stare vegetativă”.

Chang Song-min, fost ajutor al președintelui sud-coreean Kim Dae-jung, susține că sora actualului dictator nord-coreean, Kim Yo-jong, urmează să preia puterea în țara respectivă.

Chang susține că aparițiile publice ale liderului de la Phenian ar fi trucate. Fostul diplomat a adăugat că Kim Jong-un încă trăiește.

Agenția de Spionaj sud-coreeană a ieșit public săptămâna trecută spunând că are informații conform cărora dictatorul va începe să transfere puterea surorii sale. Cu toate acestea, Agenția a adăugat că decizia nu vine ca urmare a stării precare de sănătate a dictatorului și că acesta va continua să aibă „putere absolută”, dar exercitată „”din umbră”.

 

 

 

Articolul precedentVasile Dâncu la RFI: PSD revine la o stângă rațională / Pregătim noua generație de intelectuali
Articolul următorKellyanne Conway, cel mai apropiat consilier al lui Donald Trump, și-a anunțat plecarea de la Casa Albă