Kellyanne Conway, cel mai apropiat consilier al lui Donald Trump, și-a anunțat plecarea de la Casa Albă

Kellyanne Conway, unul dintre cei mai apropiați consilieri ai președintelui Donald Trump, a anunțat că va părăsi funcția de la Casa Albă. Atât ea cât și soțul ei susțin că vor să se dedice mai mult familiei, scrie CNN

Anunțul consilierei lui Trump marchează sfârșitul aventurii la Casa Albă a unuia dintre cei mai importanți susținători ai președintelui american. Ea a fost prima femeie care câștigat alegerile prezidențiale în funcția de manager de campanie, după succesul lui Trump din cadrul alegerilor din 2016.

George Conway, soțul lui Kellyanne, a anunțat și el că părăsește ”Proiectul Lincoln”, un grup format din republicani anti-Trump.

Cei doi soți au avut deseori opinii diferite iar George Conway l-a criticat în numeroase rânduri pe președintele american. Acesta a susținut că Trump nu este potrivit pentru funcția de președinte, spunând chiar că „cancerul Trump” trebuie îndepărtat de la conducerea țării.

Kellyanne Conway era așteptată să țină un discurs la Congresul Național al republicanilor din această săptămână, dar nu este clar dacă o va mai face.

Consiliera lui Trump a ținut să precizeze că decizia ei este personală și nu are legătură cu președintele Trump. Cuplul Conway are patru copii, toți începând un nou an școlar, iar Kellayanne a declarat că vrea „mai puțină dramă și să fie mai mult mamă.”

Articolul precedentKim Jong-un este în comă, iar sora sa va prelua puterea, susține un diplomat sud-coreean
Articolul următorRomânia poate accesa 4 miliarde de euro din partea UE pentru plata șomajului tehnic generat de pandemie