George Simion: 15.000 de români s-au înscris în AUR în ultimele 24 de ore

George Simion, copreședinte AUR, a declarat că 15.000 de oameni s-au înscris în partidul fondat de acesta în ultimele 24 de ore. Copreședintele AUR i-a îndemnat pe ”toți cei care nu sunt reprezentați politic” să se alăture formațiunii.

„15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forţă patriotică, creştină şi conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu”, se precizează într-un comunicat al AUR.

Potrivit sursei citate, AUR face un apel la românii care nu sunt reprezentaţi politic să se alăture partidului care a obţinut „peste 500.000 de voturi” la alegerile parlamentare, însă subliniază că a fi membru al acestei formaţiuni politice presupune „sacrificiu pentru ţară, nu angajarea într-un post călduţ”.

„AUR doreşte să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele şi se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acţiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenţia tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Ţară, nu angajarea într-un post călduţ sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreşedinte AUR”, mai precizează aceeaşi sursă.

AUR va avea în Parlament 46 de senatori şi deputaţi, conform aceleiaşi surse.

(sursa: Agerpres)

Articolul precedentCei mai bogați 1% din Marea Britanie produc mai multe emisii de carbon decât 50% din cei cu venituri sub medie
Articolul următorPremier interimar, prima declarație: Continuăm focalizarea guvernului pe prioritățile legate de gestionarea pandemiei