Gabriela Firea nu-și recunoaște înfrângerea

Gabriela Firea nu recunoaște rezultatele exit-poll-ului anunțat duminică seară, la ora 21.00, care l-au anunțat pe Nicușor Dan noul primar al Capitalei.

„Cu puțin timp în urmă s-au închis urnele. Acum începe numărătoarea. Tradițional, spre dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor. cel puțin așa s-a întâmplat în București acum 4 ani. Pe la 4-5 dimineața erau numărate circa 80% din voturi, iar spre dimineață, pe la 8-9, deja rezultatul real putea fi anunțat oficial. Prin urmare, orice alte cifre care se anunță în această seară, rezultate ale unor sondaje sau exit-poll-uri, nu au cum să fie cele oficiale. Dar nu înseamnă că vom avea din această seară învinși și învingători”, a spus Gabriela Firea duminică după anunțarea rezultatelor exit poll, într-o intervenție pe Facebook.

Cu putin timp in urma, s-au inchis urnele de vot. Incepe numaratoarea. Cel mai probabil, maine dimineata vom sti care este rezultatul real al alegerilor locale. Multumesc tuturor celor care au participat la vot. Este o dovada de respect pentru orasul nostru, comunitatea noastra. #PentruOameni

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 27 septembrie 2020

Ea a acuzat așa-zisa campanie „murdară” a candidatului dreptei, Nicușor Dan.

 

 

Articolul precedentNicușor Dan: Primele declarații de presă
Articolul următorReacții ale oamenilor politici după anunțarea rezultatelor