Firea fuge de dezbaterile electorale

Primarul general Gabriela Firea a anunţat sâmbătă, pe Facebook, că va onora invitaţiile la dezbateri electorale cu contracandidaţii săi doar dacă aceştia „prezintă public testele covid şi antidrog la zi”.

”Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a scris acualul primar general pe pagina sa de Facebook.

Mesajul publicat sâmbătă de Gabrilea Firea anunţă practic o nouă răzgândire în ce priveşte participarea la dezbateri electorale cu contracandidaţii săi, după ce joi seară a susţinut, la Antena 3, că va participa, însă „nu ştiu dacă va veni Nicuşor Dan, probabil va inventa că are COVID-19. Deci, eu voi participa. Nu ştiu dacă are COVID, dar probabil va inventa că e pozitiv”.

Sâmbătă, Nicușor Dan și-a început conferința de presă denunțând ”minciunile” PSD, inclusiv aceea că un membru al echipei sale de campanie ar fi luat noul coronavirus.

„Este o campanie de minciună şi de manipulare bazată pe telefoane, pe mesaje pe online neasumate şi, din păcate, pe complicitatea unor instituţii de presă. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună şi este o inconştienţă să minţi pe un astfel de subiect”, a spus sâmbătă dimineață Nicușor Dan.

 

Articolul precedentJoe Rogan a răspândit zvonuri false despre incendiile din SUA. Acum regretă
Articolul următorProtest împotriva purtării măștii, în Piața Universității