Cererea de amânare a congresului PSD depusă de Eugen Teodorovici -respinsă de Tribunalul București

Congresul extraordinar al PSD va avea loc la data stabilită. Tribunalul București a respins cererea fostului ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a solicitat amânarea desfășurării evenimentului care va avea loc sâmbătă, 22 august- potrivit Agerpres

Teodorovici a cerut instanței să amâne congresul până la judecarea unei alte cereri înaintate Tribunalului, în care contesta actuala conducere interimară a pratidului.

Eugen Teodorovici a adresat Tribunalului Bucureşti o cerere în care solicita „luarea măsurii amânării lucrărilor Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat convocat pentru data de 22 august 2020, până la judecarea acţiunii civile ce se află pe rolul Tribunalului Bucureşti – secţia IV civilă, înregistrată sub nr. 21113/3/2020 din data de 20.08.2020. Apreciez că sunt întrunite cerinţele prevăzute de lege pentru promovarea acţiunii în procedura ordonanţei preşedinţiale”, potrivit unui document postat de Teodorovici pe Facebook.

Într-un alt proces deschis la Tribunalul București, fostul ministru de Finanțe susține că este singurul reprezentant legal și statutar în congresul PSD din 29 iunie 2019. Pentru această cauză teodorovici nu a primit încă o dată pentru judecare.

De asemenea, Teodorovici le cere magistraţilor să constate caracterul nelegal al deciziilor emise după data de 29 iunie 2019 de către conducerea „ilegală” a PSD, coordonată de Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu.

Articolul precedentUn ofițer al Poliției Capitalei este acuzat de luare de mită
Articolul următorSoția lui Navalny îi cere lui Putin să aprobe mutarea soțului ei în Germania