Membru fondator al USB şi USR, Antonio Andrusceac a intrat în AUR

Membru fondator al USB şi USR, Antonio Andrusceac a explicat că a decis să intre în Alianţa pentru Unirea Românilor pentru că este o construcţie nouă în care este încurajată afirmarea şi apărarea valorilor tuturor românilor. „Decizia mea a venit în urma unor discuţii pe care le-am avut de multă vreme în ideea de a uni dreapta politicii româneşti, dar şi valorile creştine, credinţa în tradiţiile naţionale, familia şi libertatea pentru toţi”, a declarat Andrusceac.

Partidele care s-au constituit recent în România au înţelegeri cu partidele aflate la putere în ultimii 30 de ani, prin rotaţie, ceea ce a dezamăgit atât electoratul, cât şi politicieni care au sperat că acestea reprezintă forţe proaspete şi de încredere. Este şi cazul aripii creştin-democrate, conservatoare din USR, iar în acest context, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a anunţat că singurul politician care s-a aflat în permanenţă în opoziţie faţă de edilul Sectorului 4, Daniel Băluţă, Antonio Andrusceac, s-a alăturat AUR.

Articolul precedentPoza zilei: Iohannis, fără mască la Consiliul European… singurul din grup / Cum explică Adminstrația Prezidențială
Articolul următorMii de oameni evacuați din calea inundațiilor în China / Nivelul apei reținute de baraje crește