Invitati:
🧧 Jurnalistul Mihai Rusu prin apel video din Germania
🧧 Analistul economic Gicu Firu

Subiecte:
💡 Multe modificări se anunță la asigurările RCA, dar nu știm dacă sunt în interesul asiguratului sau al asigurătorului.
💡 Nici ANAF-ul nu stă degeaba și a pus ochii pe tranzacțiile românilor prin procesatori de plăți gen Western, Wise și altele, care vor trebui să raporteze tot.
💡Plini de energie parlamentarii sunt în an electoral pentru că propun ca polițiștii să scoată radarele din boscheți și să le semnaleze corespunzător.
💡Tot pe energie se ceartă și statele Uniunii Europene care parcă ar vrea să o lase mai moale cu energia regenerabilă dar să treacă la energie nucleară.
💡Mai în glumă mai în serios spionajul rusesc a detonat o informație nucleară… interceptând discuțiile unor generali germani despre războiul din Ucraina.
💡Bucurestiul rămâne între cele mai poluate Capitale ale lumii… aerul pe care îl respirăm e mai periculos decât în Kiev sau Sofia.
💡Politicienii au o atitudine toxică, nu mai au răbdare cu alegerile, motiv pentru care vor să devanzese și alegerile prezidențiale.
💡Dar să nu uităm de satul românesc așa cum au făcut-o politicienii și ne aruncăm astăzi o privire asupra satului Negoiu din Hunedoara

Realizator: Sorin Manea

Articolul precedentCalendarul zilei 7 martie
Articolul următorHoroscop 8 martie