Explorăm Gusturile UNICE de la Old Jack’s Burger cu Răzvan Sârbu

În acest episod delicios al emisiunii „Matinal pe Roți” de la Sens TV, îl avem ca invitat pe Răzvan Sârbu de la Old Jack’s Burger din Brașov! Răzvan ne vorbește despre burgerii lor delicioși, ingredientele de calitate și pasiunea din spatele fiecărei rețete.Răzvan ne povestește despre provocarea lor unică: Burgerul de 2 kg, care costă 160 de lei. Provocarea este simplă: dacă reușești să îl termini într-o oră, nu trebuie să achiți prețul! Află mai multe despre această competiție incitantă și despre cum te poți înscrie.
Burgeri clasici și speciali: De la burgerul clasic de vită până la creații unice cu ingrediente surpriză, opțiuni vegetariene: Burgeri gustoși pentru cei care preferă o dietă fără carne, garnituri delicioase: Cartofi prăjiți, onion rings și multe alte opțiuni perfecte pentru a completa experiența.O gamă variată de sosuri și topping-uri care adaugă un plus de savoare fiecărui burger.
Vă invităm să urmăriți acest episod pentru a descoperi secretele din bucătăria Old Jack’s Burger și pentru a afla cum puteți participa la provocarea lor de neratat. Nu uitați să dați like, să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a fi la curent cu toate noutățile noastre!

Old Jack’s Burger

Articolul precedentExplorând Eleganța la True Style Consignație cu Ioana Agreseanu
Articolul următorCUM influențează PĂRUL starea de BINE? – Constantin Dumitru