Polițist de doar 34 ani ani de la Secția Regionala Poliție Transporturi Brașov răpus de coronavirus

Un subcomisar de doar 34 de ani din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov a fost răpus de noul coronavirus, potrivit sindicatului Europol

Ionuț Hanganu a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, fiind repartizat să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în domeniul investigațiilor criminale, conform I.P.J Brașov.

În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, subcomisarul de poliție Ionuț Hanganu a fost numit șef birou Investigații Criminale în cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov. Subcomisarul luase de-a lungul carierei doar calificativul foarte bine.

Subcomisarul lasă în urmă doi copii, de 3 și respectiv 7 ani, care îl plâng. Astăzi, 8.11.2020, sindicatul Europol, a rugat fiecare agent aflat pe teren să țină un moment de reculegere la ora 12:00.

 

Articolul precedentUn bărbat infectat cu coronavirus a fost găsit într-un bar după ce a fugit din spitalul unde era internat
Articolul următorAtacul din Lyon: Suspectul a admis că l-a împușcat pe preot pentru că avea o aventură cu soția sa