Papa Francisc anulează din nou audiențele generale în prezența credincioșilor

Papa Francisc anulează din nou audiențele generale de miercuri în prezența credincioșilor după ce numărul cazurilor de COVID-19 a crescut semnificativ în Italia. Suveranul Pontif va relua, însă, transmisiunile live  începând cu 4 noiembrie- informează Vatican News

”Începând de miercurea viitoare, 4 noiembrie, audienţele generale ale Sfântului Părinte vor fi din nou transmise din biblioteca Palatului Apostolic. Decizia a fost luată întrucât un caz pozitiv de COVID-19 a fost semnalat cu prilejul audienţei generale din 21 octombrie şi în scopul de a evita orice eventual risc viitor pentru sănătatea participanţilor”, a precizat Vaticanul într-un scurt comunicat.

Papa Francisc, căruia îi place să stea în apropierea credincioşilor, şi-a reluat audienţele generale din piaţa Sfântul Petru în prezenţa credincioşilor abia la începutul lui septembrie, după o întrerupere de şase luni.

Cea mai recentă audienţa generală a papei înainte de această dată a avut loc în prezenţa a 12.000 de persoane, pe 26 februarie.

Articolul precedentGrecia: Orașul Salonic- în carantină după creșterea numărului de cazuri de COVID-19
Articolul următorClotilde Armand a depus astăzi jurământul și a preluat mandatul de primar al Sectorului 1