Covid: Restaurantele, cinematografele, teatrele și sălile cu jocuri de noroc din Ilfov se închid

Autoritățile au decis să închidă toate restaurantele, cafenelele, teatrele și sălile cu jocuri de noroc din Ilfov din cauza creșterii numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Excepție sunt restaurantele și cafenelele din hoteluri care rămân deschise pentru clienții cazați, potrivit Mediafax.

Măsura a fost luată duminică de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și este valabilă două săptămâni.

„Având în vedere că în Județul Ilfov rata de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori, respectiv 4.28/1000 locuitori, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 03.01.2021 ora 20:00 și până în data de 17.01.2021 ora 20:00, la nivelul județului Ilfov, pentru localitățile în care nu este instituită carantina zonală”, scrie în decizia autorităților ilfovene.

Conform deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență se suspendă activitatea tuturor restaurantelor, cafenelelor, sălilor cu jocuri de noroc, cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte. Excepție sunt restaurantele și cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare. Acestea rămân deschise doar pentru persoanele cazate în cadrul unităților.

Articolul precedentPremierul britanic şi-ar putea pierde locul şi majoritatea absolută la următoarele alegeri (sondaj)
Articolul următorLista actualizată a țărilor care impun carantina la revenire / Se reiau zborurile cu Marea Britanie