Cozi pe DN1 în primul weekend în care se poate ieși din localitate fără declarație pe proprie răspundere

Este primul weekend în care românii pot ieși din localitate fără declarație pe proprie răspundere, iar DN1 este deja aglomerat. Centrului Infotrafic a raportat deja zone unde se circulă în coloană. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al  DN 1 Brașov – Ploiești. Astfel, traficul rutier este intens pe sensul Ploiești către Brașov, de la km 134 la 129( Bușteni) coloană în mișcare( 35-40 km/h ), dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Posada și Comarnic, valorile de trafic sunt crescute și se circulă în coloană, cu viteză redusă.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Poliția Română recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Articolul precedentCristiano Ronaldo este oficial primul fotbalist miliardar
Articolul următorOMS: „Nu se termină decât când COVID-19 dispare din orice colț al lumii”