Termenul de finalizare a Magistralei 5 de Metrou: 2 luni

În vizită la Magistrala 5 de Metrou din Drumul Taberei, premierul Ludovic Orban a declarat că, din cauza unor probleme tehnice, lucrarea va fi dată în folosință în maximum două luni de zile, conform știrilor Digi 24.

„Cine se frige cu ciorbă, suflă și-n iaurt. Când va fi, din punct de vedere tehnic, posibil de pus în circulație, va fi pus în circulație. Eu zic că nu există acest risc.

Există două probleme tehnice. Nu se poate aplica o tehnologie mecanică pentru gura de ventilare. Este vorba de o săpare manuală care se datorează unei specificități a terenului și unor sisteme care trebuie puse la punct. Tehnic se poate realiza într-o lună jumate, maxim două”, a afirmat Orban.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune că, la sfârșitul lunii mai, a fost informat cu privire la „problemele apărute la centrala de ventilație și stație de pompare a apei din infiltrații, din zona Pieței Moghioroș”.

 

Articolul precedentBrazilia devine a doua țară care trece de 50.000 de morți datorate coronavirusului
Articolul următorCine vine din Italia nu mai intră în carantină / 5 state adăugate de autorități pe lista țărilor din zona verde