Starul de televiziune Larry King, spitalizat după ce a luat Covid-19

CNN a anunțat că starul de televiziune Larry King are Covid-19 și este spitalizat. Acesta are o serie important de comorbidități, printre care diabet de tipul II și suferind în trecut de cancer la plămâni.

King, în vârstă de 87 de ani, este internat la Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles de mai bine de o săptămână. Din cauza protocoalelor de la spital, cei trei fii ai lui King nu au putut să-l viziteze.

King, care are diabet zaharat de tip 2, s-a confruntat de-a lungul anilor cu o serie de probleme medicale, inclusiv mai multe atacuri de cord și o intervenție chirurgicală de by-pass în 1987.

În 2017, King a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a-l trata. De asemenea, a fost supus unei proceduri în 2019 pentru a se adresa anginei.

Problemele sale medicale l-au inspirat să înceapă Fundația Cardiacă Larry King, o organizație non-profit care urmărește să-i ajute pe cei fără asigurare de sănătate să aibă parte de îngrijiri medicale.

King a găzduit „Larry King Live” la CNN timp de 25 de ani, intervievând candidați la președinție, vedete, sportivi, vedete de film și oameni obișnuiți. S-a retras în 2010 după ce a înregistrat mai mult de 6.000 de episoade ale emisiunii.

Dar nu a putut sta mult timp în afara acțiunii.

În 2012, a devenit gazda emisiunii „Larry King Now”, o emisiune de trei ori pe săptămână la Ora TV, o rețea digitală la cerere pe care a co-fondat-o împreună cu magnatul mexican de telecomunicații Carlos Slim, potrivit Forbes.

Anul trecut, doi dintre copiii adulți ai lui King au murit la câteva săptămâni unul de celălalt. Fiul său, Andy King, în vârstă de 65 de ani, a murit la un atac de cord la sfârșitul lunii iulie, urmat de fiica lui King, Chaia King, în vârstă de 52 de ani, care a murit în august la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar.

Feed-ul Twitter al lui King, @kingsthings, are 2,4 milioane de abonați, fiind un star de televiziune extrem de popular.

Articolul precedentCod galben de vânt ce poate depăși 100 km/h în 9 județe ale țării
Articolul următorPreședintele Mexicului a anunțat că peste un sfert de milion de angajați au fost concediați doar în decembrie