Șoferii noului Rolls-Royce susțin că noul model este prea silențios, așa că experții companiei au creat „Formula serenității”

Experții Rolls-Royce au dat tot ce au avut mai bun pentru ca noul lor model ”Goodwood Ghost” cât mai silențios posibil. Dar, după testare, șoferii s-au plâns că mașina este mult prea silențioasă și experții companiei au trebuit să facă din nou modificări, susține compania.

Atunci când compania britanică a început să construiască noul model de Rolls-Royce, aceștia știau că au clienți care lucrează în domenii complicate și prețuiesc liniștea. Astfel, prioritatea lor a fost să realizeze o mașină care să atingă cele mai înalte standarde în antifonare.

Componentele care nu se încadrau în standarde, erau complet scoase de pe caroserie. Totul a fost verificat obsesiv pentru a oferi cea mai bună experiență. Cu toate acestea, se pare că primii oameni care au testat mașina s-au plâns că este prea silențioasă și îi derutează.

Soluția a fost să se creeze un fel de șuierat, o notă subtilă care este denumită de producători „Formula serenității”.

Producătorii au prezentat această reușită într-o serie de filmulețe animate care reușesc să surprindă calmul de care se vor bucura clienții Rolls-Royce, fără a fi derutați de o liniște mormântală.

 

Articolul precedentAlimentele ce conțin cantități ridicate de grăsimi hidrogenate, interzise în România / Legea a fost promulgată
Articolul următorUn bărbat care a sechestrat și violat o fată de 13 ani timp de 8 luni a fost pus în arest preventiv de către Judecătoria Brăila