Presa olandeză anunță că doi români au murit într-un accident de mașină produs în această dimineață

Un accident rutier grav a avut loc în apropiere de localitatea Medemblik, Olanda. În urma acestuia, doi români şi-ar fi pierdut viaţa, iar alte 8 persoane au fost rănite, potrvit presei olandeze citate de Hotnews.ro.  

Ministerul Afacerilor Externe transmite că Ambasada României la Haga s-a autosesizat ca urmare a informațiilor apărute în mass-media şi a întreprins, de urgență, demersuri pentru a afla informații despre identitatea și starea de sănătatea persoanelor afectate.

„Până la acest moment, autoritățile locale nu au notificat misiunea diplomatică cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate, iar la nivelul ambasadei nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară în legătură cu acest accident. Ambasada României la Haga este în dialog cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistență consulară”, a transmis MAE.

Accidentul a avut loc pe şoseaua N240 din apropierea localității Medemblik, unde un microbus a fost lovit de un automobil Opel, condus de o tânără de 23 de ani. Ambele autovehicule s-au rasturnat. Cele două victime care şi-au pierdut viaţa ar avea 44, respectiv 24 de ani.

 

Articolul precedentNEWSALERT. Accident grav în Capitală între două tramvaie
Articolul următorBilanț nou coronavirus: 1219 decese / 18.594 persoane infectate/ 12.162 pacienți vindecați