Orban: Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei- o chestiune de ordinul zilelor, a declarat premierul Ludovic Orban. El a spus că metroul se va deschide după ce va fi semnat procesul verbal de recepție. Totuși, actul va fi gata după ce se vor rezolva neregulile găsite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. 

„Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie, în momentul de faţă, mai depinde de doar câteva obiecţii din partea ISU pe care le-am discutat şi cu domnul ministru şi cu conducerea Metrorex, pentru care se lucrează. Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, nu de ordinul săptămânilor sau lunilor, aşa cum am văzut în tot felul de speculaţii pe această temă”, a afirmat Orban, într-o deplasare în teritoriu, la Orşova.

Participarea premierului Ludovic Orban la prezentarea proiectului “Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa”

Participarea premierului Ludovic Orban la prezentarea proiectului “Conducta de transport gaze naturale pe direcția Prunișor-Orșova-Băile Herculane-Jupa”#LudovicOrban #VirgilPopescu #LucianBode #Mehedinti

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 11 septembrie 2020

Articolul precedentIohannis recheamă în țară 12 ambasadori ai României
Articolul următorMinisterul Educației: 12.610 de școli sunt incluse în scenariul verde, 4.892 în scenariul galben și 238 în scenariul roșu