Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat astăzi

Astăzi la prânz se deschide magistrala de metrou Drumul Taberei-Eroilor după o întârziere de 5 ani- a anunțat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

De mâine 15 septembrie 2020 #ne_vedem_pe_M5

De mâine 15 septembrie 2020 #ne_vedem_pe_M5

Publicată de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor România pe Luni, 14 septembrie 2020

Magistrala 5 de metrou are 10 staţii: Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor (PS Opera), este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou: Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2. Ea va lega cartierul Drumul Taberei de rețeaua de metrou. Lucrările ar fi trebuit să fie gata în 2015.

Inaugurarea oficială va avea loc la ora 12.00.

„După ani de aşteptare, sunt bucuros să anunţ public că mâine, începând cu ora 12:00, magistrala de metrou M5 va fi dată în funcţiune. Ca să ajungem în această etapă nu a fost deloc uşor. A fost nevoie să depăşim, împreună cu colegii de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi implicit cu cei de Metrorex SA, o serie de bariere, începând de la cele birocratice, la cele administrative. Astfel, astăzi, putem spune că povestea lucrărilor de la magistrala M5 s-a încheiat. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la bucuria pe care o împărtăşim alături de toţi bucureştenii, şi nu numai!”, a scris ministrul Tansporturilor- Lucian Bode pe facebook.

Articolul precedentDoar astăzi fermierii mai pot depune cereri pentru a primi ajutoare de la stat
Articolul următorVIDEO 2 fete de 11 ani lovesc o fetiță de 8 ani în Motru