București: Linia de tramvai 41 va fi deviată. Călătorii- preluați de o linie navetă de autobuz

Linia de tramvai 41 va fi deviată, de marți până vineri, pentru continuarea lucrărilor la pasajul pietonal de la stația de metrou Parc Drumul Taberei. În această perioadă, călătorii vpr fi preluați de o linie navetă de autobuz înființată de STB, anunță Metrorex.

Metrorex a transmis că în perioada 21 – 25 octombrie linia tramvaiului 41 va fi deviată pentru continuarea lucrărilor la pasajul pietonal de la stația de metrou Parc Drumul Taberei.

Societatea de Transport București va înființa o linie navetă de autobuze ce va prelua fluxul de călători de pe linia de tramvai 41.

Devierea locală a tramvaiului 41 este necesară pentru continuarea și finalizarea tuturor lucrărilor de deviere a rețelelor de utilități (canal 3000, arteră apă, termoficare, rețea de medie presiune gaz și rețea de telecomunicații) existente sub linia de tramvai, pentru eliberarea amplasamentului viitorului pasaj intermodal subteran ce va face legătura dintre stația de metrou Parc Drumul Taberei și piață, cu acces și la refugiile liniei de tramvai 41”, a anunțat, luni, Metrorex.

Etapele de deviere au fost aprobate atât la nivelul Primăriei Municipiului București, cât și la nivelul Societății de Transport București.

Articolul precedentRusia începe vaccinarea în masă a populației cu Sputnik V
Articolul următorCapitala intră în scenariul roșu. Școala se face doar online iar teatrele și restaurantele se închid/ Ce alte restricții s-au impus